TalentExcellence is eenvoudig ingevoerd

TalentExcellence wordt kant-en-klaar voor gebruik voor u ingericht.

Bij de inrichting wordt uitgegaan van de inhoud van uw huidige of gewenste beoordelingssystematiek; daarin hoeft u dus niets te veranderen. Ook sluit TalentExcellence aan bij alle gangbare personeelsinformatiesystemen, zodat gegevens eenvoudig zijn te koppelen met bestaande systemen.

Het gebruik van TalentExcellence werkt als abonnement. Alle technische activiteiten worden volledig voor u verzorgd. Hiermee zijn de kosten transparant én aanzienlijk lager dan wanneer u een instrument intern beheert.

Invoering hoeft bovendien niet veel tijd te vergen. U kunt het systeem binnen enkele weken inzetten.


close

FD Gazellen 2018

TalentExcellence is in oktober 2018 voor de achtste keer uitgeroepen tot FD Gazelle, de award van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven van Nederland.We zijn er trots op dat we met zoveel klanten kunnen samenwerken in het stimuleren van goede gesprekken over professionele groei en prestaties. Het is boeiend om organisaties met onze ervaring te kunnen helpen aan oplossingen die echt werken in hun specifieke situatie. Het is mooi om te ervaren dat onze kritische blik en ons meedenken wordt gewaardeerd. Aan al onze klanten: bedankt voor jullie vertrouwen en loyaliteit en bedankt voor alle goede gesprekken!

En als u nog geen klant bent, maar wel zoekt naar een effectieve, gebruiksvriendelijke oplossing voor performance management, voor continue dialoog en feedback, dan laten we u graag ervaren wat onze software en onze manier van werken anders maakt!

fd_award
close

TalentExcellence stelt de veiligheid van uw gegevens voorop. TalentExcellence is ISO27001-gecertificeerd, de standaard voor informatiebeveiliging.

TalentExcellence onderscheidt zich in kwaliteit, onder meer door de manier waarop informatiebeveiliging centraal wordt gesteld. In tegenstelling tot de meeste aanbieders is bij TalentExcellence niet alleen de hosting ISO27001-gecertificeerd, maar ook de productontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer. Periodieke externe audits en security tests bieden u extra zekerheid.

Uiteraard garandeert TalentExcellence bovendien dat uw data uitsluitend binnen de EU wordt opgeslagen en dat hosting plaatsvindt op eigen servers, onder beheer van eigen, gescreend personeel.

iso-27001