Een continue dialoog creëert de echte toegevoegde waarde

TalentExcellence helpt om verwachtingen en expliciete doelen, zowel over prestaties als over ontwikkeling, doorlopend onder de aandacht te houden. Doelen realiseer je immers niet in één keer, dat doe je in stapjes. Het is daarom belangrijk dat de gesprekken over doelen, prestaties en ontwikkeling niet het karakter krijgen van periodieke ‘toneelstukjes’; het is belangrijk om de aandacht voor prestaties en ontwikkeling een continu karakter te geven.

Zowel de webversie als de smartphone app van TalentExcellence ondersteunen de continue dialoog. Iedereen heeft altijd zicht op de eigen doelen, en leidinggevende en medewerker kunnen tussen de formele gesprekken in een continue dialoog voeren waarbij stap voor stap ieder doel kan worden opgepakt. En waarbij optimaal kan worden geleerd van elkaar door een van de feedback opties.

Zo ontstaat een samenwerking tussen medewerker en leidinggevende en tussen medewerkers onderling, die echt bijdraagt aan het realiseren van doelen, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeldoelen of om business resultaten.


close

FD Gazellen 2018

TalentExcellence is in oktober 2018 voor de achtste keer uitgeroepen tot FD Gazelle, de award van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven van Nederland.We zijn er trots op dat we met zoveel klanten kunnen samenwerken in het stimuleren van goede gesprekken over professionele groei en prestaties. Het is boeiend om organisaties met onze ervaring te kunnen helpen aan oplossingen die echt werken in hun specifieke situatie. Het is mooi om te ervaren dat onze kritische blik en ons meedenken wordt gewaardeerd. Aan al onze klanten: bedankt voor jullie vertrouwen en loyaliteit en bedankt voor alle goede gesprekken!

En als u nog geen klant bent, maar wel zoekt naar een effectieve, gebruiksvriendelijke oplossing voor performance management, voor continue dialoog en feedback, dan laten we u graag ervaren wat onze software en onze manier van werken anders maakt!

fd_award
close

TalentExcellence stelt de veiligheid van uw gegevens voorop. TalentExcellence is ISO27001-gecertificeerd, de standaard voor informatiebeveiliging.

TalentExcellence onderscheidt zich in kwaliteit, onder meer door de manier waarop informatiebeveiliging centraal wordt gesteld. In tegenstelling tot de meeste aanbieders is bij TalentExcellence niet alleen de hosting ISO27001-gecertificeerd, maar ook de productontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer. Periodieke externe audits en security tests bieden u extra zekerheid.

Uiteraard garandeert TalentExcellence bovendien dat uw data uitsluitend binnen de EU wordt opgeslagen en dat hosting plaatsvindt op eigen servers, onder beheer van eigen, gescreend personeel.

iso-27001