TalentExcellence helpt u te sturen zoals u dat wilt

TalentExcellence is flexibel in te richten, zodat de software optimaal aansluit bij uw wensen. Voor de ene organisatie draait de sturing om van hogerhand gedefinieerde doelen en formele beoordeling, terwijl in de andere organisatie het ideale proces vooral draait om feedback en ├╝berhaupt geen formele functionerings- of beoordelingsgesprekken meer omvat. TalentExcellence sluit aan op beide varianten en alles wat daartussen zit. Desgewenst kunnen voor verschillende doelgroepen in de organisatie zelfs verschillende processen worden ingericht.

De flexibiliteit van TalentExcellence is terug te vinden in de inrichtingsopties, maar ook in de modulaire opzet. U kiest die modules die voor u op dit moment van toegevoegde waarde zijn.


close

FD Gazellen 2018

TalentExcellence is in oktober 2018 voor de achtste keer uitgeroepen tot FD Gazelle, de award van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven van Nederland.We zijn er trots op dat we met zoveel klanten kunnen samenwerken in het stimuleren van goede gesprekken over professionele groei en prestaties. Het is boeiend om organisaties met onze ervaring te kunnen helpen aan oplossingen die echt werken in hun specifieke situatie. Het is mooi om te ervaren dat onze kritische blik en ons meedenken wordt gewaardeerd. Aan al onze klanten: bedankt voor jullie vertrouwen en loyaliteit en bedankt voor alle goede gesprekken!

En als u nog geen klant bent, maar wel zoekt naar een effectieve, gebruiksvriendelijke oplossing voor performance management, voor continue dialoog en feedback, dan laten we u graag ervaren wat onze software en onze manier van werken anders maakt!

fd_award
close

TalentExcellence stelt de veiligheid van uw gegevens voorop. TalentExcellence is ISO27001-gecertificeerd, de standaard voor informatiebeveiliging.

TalentExcellence onderscheidt zich in kwaliteit, onder meer door de manier waarop informatiebeveiliging centraal wordt gesteld. In tegenstelling tot de meeste aanbieders is bij TalentExcellence niet alleen de hosting ISO27001-gecertificeerd, maar ook de productontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer. Periodieke externe audits en security tests bieden u extra zekerheid.

Uiteraard garandeert TalentExcellence bovendien dat uw data uitsluitend binnen de EU wordt opgeslagen en dat hosting plaatsvindt op eigen servers, onder beheer van eigen, gescreend personeel.

iso-27001